Locatie

Waar wrijving is, ontstaat glans


Ik geloof in biodiversiteit; een verscheidenheid aan levensvormen binnen een eco-systeem. Winkelcentrum Vaartbroek is een gezellig centrum met echte speciaalzaken. Het is bewezen dat een zo gevarieerd mogelijke leefomgeving overleeft in crisissituaties. Niet alleen filosofen, en niet alleen wetenschappers, niet alleen boeren. Maar door elkaars talenten te benutten en elkaar aan te vullen in expertise samen bouwen aan die gezonde samenleving. En daarom zit ik in WInkelcentrum Vaartbroek.

Vaartbroek is een wijk die zich de afgelopen jaren enorm positief ontwikkeld heeft. In deze stroom krijg je de mensen mee! Hoe kunnen wij de connectie maken? Dat was mijn grote uitdaging! Door mijn lunchroom, biologische producten, en het winkeltje zichtbaar te maken is dit gelukt. Door termen als biologisch, duurzaam, streekproducten letterlijk op de kaart te zetten, laat ik mensen iets nieuws zien en proeven van de mogelijkheden en creëer ik daarmee een stukje bewustzijn.

Feestjes

Iets te vieren? Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen alles uit handen, verwennen de gasten met biologische smaakfestijnen uitgeserveerd met lekkere verhalen over achtergrond en bereidingswijze. Het verhaal over hoe we bijvoorbeeld de tijd nemen voor dingen, tijd voor groeiprocessen, bereidingen en uiteraard het eten zelf. Laat jouw gasten smikkelen van beproefd eten en inspireer ze!

Ruimte genoeg

Onze keuken aan de Tarwelaan is de basis waarvanuit wij onze biologische cateringen verzorgen. Doordat wij in een Ontmoetingscentrum zitten hebben wij de mogelijkheid om diner met presentaties te combineren, of de grote zaal om te toveren tot een groot restaurant (120 personen). Het is een mooie sfeervolle plek die zich leent voor heel veel diverse activiteiten.

In verband met corona maatregelen is de capaciteit tijdelijk beperkt tot 50 personen. 

Bij Winkelcentrum Vaartbroek is er ruime en gratis parkeergelegenheid, een goede hoogfrequente busverbinding met Eindhoven Centraal (Lijn 4 Heesterakker)

Expertise

Inge's Eettafel is onder bezielende leiding van Inge van der Hall. Een vrouw met expertise in gastronomie. Samen met het team zet Inge moeiteloos de mooiste en lekkerste gerechten op tafel. Met haar jarenlange ervaring als chef merk je aan alles dat Inge altijd alles onder controle heeft en met haar expertise meer oplossingen kan bedenken dan er uitdagingen zijn.

Of het nu een gaat om een dieetwens, of voedselallergie van een van de gasten, of het aantal mensen waarvoor ze het eten verzorgt. Bij Inge is alles in vertrouwde en veilige handen.